Dagje Wellness in badkleding

Wil je een Wellness Giftcard cadeau geven, of heb je een Wellness Giftcard cadeau gekregen maar ben je geen fan van bloot? Geen probleem! Er worden diverse badkledingdagen georganiseerd waardoor het genieten van een Dagje Wellness voor iedereen bereikbaar is.

Hoe werkt het 300x300 optie 1Een bezoek aan de sauna- of een wellnessresort wordt steeds populairder. Toch zijn er nog een groot aantal mensen die nog niet van een heerlijk ontspannen wellness dag hebben genoten, omdat de gedachte aan bloot hen weerhoudt van een bezoek. Dit is erg jammer, want het is dé perfecte manier om lekker te ontspannen.

Met het wekelijks organiseren van één of meerdere badkledingdagen verlagen de aangesloten resorts van de Wellness Giftcard de drempel om te gaan genieten van een heerlijke dag ontspanning. Gedurende een badkledingdag is het dragen van een bikini, badpak of zwembroek namelijk verplicht voor alle gasten.

Geef ook een dagje ontspanning cadeau!

Bestel de Wellness Giftcard direct online


Heb je een Wellness Giftcard cadeau gekregen en wil je reserveren voor 1 van de badkledingdagen? Bezoek de websites van de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaWell, SpaWeesp of SpaPuur voor de actuele badkledingdagen en reserveer direct jouw bezoek.