Een dagje ontspannen bij SpaPuur geef je cadeau met de Wellness Giftcard

 

Een heerlijk Dagje Wellness omvat rust, ontspanning, gastvrijheid en een gevoel van luxe. Bij SpaPuur in Tilburg kun jeterecht voor Brabantse gezelligheid in een luxe ambiance. Gun je ook iemand een dergelijke dag van ontspanning? Verras diegene dan met een cadeaubon voor SpaPuur en geef een Wellness Giftcard cadeau.

Bij SpaPuur staan gastvrijheid en genieten centraal. Dit gemoedelijke wellnessresort biedt een arsenaal aan sauna’s, waaronder de grootste Kelosauna van Brabant, een prachtig zwembad, een mooie tuin en natuurlijk een gezellig restaurant waar je terecht kunt voor heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!

Geef een dag SpaPuur cadeau!


SpaPuur staat bekend om:  

  • Grote verscheidenheid aan sauna's, baden en zoutwaterbad
  • Royale en sfeervolle tuin met buitenfaciliteiten
  • Gezellig restaurant met à la carte en luxe buffet
  • Diverse kwaliteitsmassages en schoonheidsbehandelingen

 

 

De Wellness Giftcard is te gebruiken voor alle facetten van SpaPuur; van entree tot een extra massage, en van een beautybehandeling tot een hapje en een drankje. Je kunt simpelweg jouw totaalrekening aan het einde van de dag (deels) met de Wellness Giftcard voldoen.

Wil je wel een dagje komen ontspannen, maar liever niet bloot? Er zijn diverse badkledingdagen, waarbij op deze specifieke dag het dragen van badkleding in het gehele resort verplicht is.

Bestel de Wellness Giftcard

 

Wellness Giftcard cadeau gekregen?

 

Wellness Giftcard cadeau gekregen en wil je deze graag besteden bij SpaPuur? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je jouw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaPuur.