Geef een dagje SpaSense cadeau met de Wellness Giftcard

 

Gelegen ten zuiden van Eindhoven in Geldrop vind je SpaSense. Een top wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en een gemoedelijke omgeving samenkomen. Met de Wellness Giftcard geef je een dagje ontspanning binnen dit heerlijke resort cadeau. Dat gun je toch iedereen!

SpaSense staat bekend om haar Brabantse gastvrijheid, hoogwaardige keuken en sfeervolle ambiance. Geniet van zeven verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, een caldarium en een mintsauna met een extra verfrissende werking. Tijdens de speciale opgietweekenden kunnen liefhebbers van opgietrituelen genieten van extra opgietingen gedurende de dag.

 

Geef een dagje SpaSense cadeau!


Een dagje ontspannen in SpaSense:  

  • Mooiste Kelosauna van Brabant, geroemd om heerlijke Löyly's (opgieting)
  • Bourgondisch genieten in gastvrije omgeving
  • Grote tuin met buitenfaciliteiten
  • Ieder eerste weekend van de maand opgietweekend

 

 

De Wellness Giftcard is een cadeaubon welke voor alle sauna- en wellnessfaciliteiten van SpaSense gebruikt kan worden. Een aanvullende beautybehandeling, massage of een compleet arrangement hoort en vanzelfsprekend bij. Kortom, met de Wellness Giftcard geef je een heerlijke saunabeleving cadeau!

Geef ook een dagje ontspanning cadeau!

Bestel de Wellness Giftcard

 

Wellness Giftcard besteden bij SpaSense

 

Wellness Giftcard cadeau gekregen? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je jouw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaSense.