Geef een dagje SpaWell cadeau met de Wellness Giftcard

 

Dichtbij Groningen stad vind je SpaWell. Een prachtig, uitgestrekt wellnessresort  in het noorden van het land waarin je tal van moderne sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten vindt. Met de Wellness Giftcard geef je een dagje ontspanning binnen dit heerlijke resort cadeau. Dat gunt je toch iedereen! 


SpaWell staat bekend om haar ruime opzet, hoogwaardige keuken en uitgestrekte tuin met fantastische faciliteiten. Geniet van negen verschillende sauna’s, waaronder een filmsauna, een panoramasauna met prachtig uitzicht op de tuin en een kleurensauna met sfeervolle haard. Om jouw dagje sauna compleet te maken kun je deelnemen aan diverse saunarituelen, zoals een opgieting of een klankschaalsessie.

Geef een dagje SpaWell cadeau!Een dagje ontspannen in SpaWell:  

  • Groot aantal moderne en ruime sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Prachtige, uitgestrekte tuin met wellnessfaciliteiten
  • Gemoedelijke sfeer & hoogwaardige keuken
  • Dagelijks meerdere opgietingen en klankschaalsessies


Wil je wel een dagje komen ontspannen, maar liever niet bloot? Er zijn diverse badkledingdagen, waarbij op deze specifieke dag het dragen van badkleding in het gehele resort verplicht is.

De Wellness Giftcard is een cadeaubon welke voor alle sauna- en wellnessfaciliteiten van SpaWell gebruikt kan worden. Een aanvullende beautybehandeling, massage of een compleet arrangement hoort er vanzelfsprekend bij. Kortom, met de Wellness Giftcard geef je een heerlijke saunabeleving cadeau!

Geef ook een dagje ontspanning cadeau!

Bestel de Wellness Giftcard

 

Wellness Giftcard besteden bij SpaWell

 

Wellness Giftcard cadeau gekregen? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je jouw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaWell.