Wellness Giftcard - de ideale cadeaubon voor de Zwaluwhoeve

 

Ben je op zoek naar een cadeaubon voor de Zwaluwhoeve? Kies dan voor de Wellness Giftcard. Een betere manier om iemand te verrassen bestaat niet!

De Zwaluwhoeve is gelegen midden in de mooie Veluwse natuur in de gemeente Harderwijk. Het resort in de stijl van een authentieke boerderij heeft veel ruimte en rust om jezelf weer helemaal op te laden! Naast dat je terecht kunt voor de sauna's en andere wellnessfaciliteiten kun je het bezoek uitbreiden indien je dit wenst met een behandeling. 

Bij de Zwaluwhoeve kun je in luxe ontspannen. Je kunt heerlijk genieten van rust, ruimte en comfort. Dit vindt u bijvoorbeeld terug in de aanzienlijk ruime kleedkamers,  het aanbod aan sauna's en ontspanningsfaciliteiten en een beperking op het aantal gasten wat toegelaten wordt.

Nu kun je op talloze manieren van een luxe wellnessdag genieten bij de Zwaluwhoeve!

Geef een dagje Zwaluwhoeve cadeau!

 

Een dagje genieten bij de Zwaluwhoeve:  

  • Luxe wellness in landelijke stijl
  • 50.000 m2 tuin met baden en buitenfaciliteiten
  • Drie restaurants en een Culinaire markt
  • Royale kleedruimtes
  • Centraal gelegen in Nederland en zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer (bushalte bij de ingang)
  • Ruim aanbod badkledingdagen

 


De Wellness Giftcard is volledig naar wens te besteden bij de Zwaluwhoeve. Dit betekent dat de bon te gebruiken is voor het saunabezoek in combinatie met bijvoorbeeld een extra massage, een beautybehandeling en zelfs een hapje en een drankje.

Wil je wel een dagje komen ontspannen, maar liever niet bloot? Er zijn diverse badkledingdagen, waarbij op deze specifieke dag het dragen van badkleding in het gehele resort verplicht is.

Wacht niet langer en bestel een cadeaubon voor de Zwaluwhoeve!

Bestel de Wellness Giftcard

 

Wellness Giftcard besteden bij de Zwaluwhoeve

Heb je een Wellness Giftcard cadeau gekregen en wil je deze besteden bij de Zwaluwhoeve? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je jouw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van de Zwaluwhoeve.