Saunabon cadeau geven?

Geef een Wellness Giftcard cadeau

Iemand verrassen met een saunabon? Geef dan de Wellness Giftcard cadeau! De Wellness Giftcard is namelijk dé nummer 1 saunabon van Nederland en België. De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: de Veluwse bron, Elysium, Thermen Holidayde Zwaluwhoeve, SpaWell, SpaPuurSpaSense, SpaWeesp  en Hezemeer (BE). Een saunabon die bij deze resorts te verzilveren is wil iedereen wel cadeau krijgen!

 

Giftcard gekregen blok 300x300 Wellness Giftcard saunabon cadeau geven:

✓ Stuur de saunabon per post toe of direct per e-mail

✓ Bepaal het cadeau bedrag; van € 10,- tot € 150,-

✓ Kies een gratis themaverpakking (zowel per post als per e-mail) 

✓ Naar eigens wens én in delen te besteden

✓ Verzilver bij de Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaWell, SpaPuur, SpaSense, SpaWeesp en Hezemeer (BE)

 

Saunabon bestellen 

Landkaart blok 300x300Het leukste Wellness cadeau!

Geef de saunabon cadeau aan familie, verras jouw vrienden en vriendinnen met dit originele cadeau of ga zelf genieten van een heerlijke dag ontspanning!

De Wellness Giftcard is niet alleen de leukste nationale sauna bon om cadeau te geven, maar ook zeker om cadeau te krijgen. De saunabon is namelijk te besteden bij de mooiste wellness resorts van Nederland en België.

Wacht niet langer met bestellen, geef de Wellness Giftcard saunabon direct cadeau!

Bestel direct online

Wellness Giftcard besteden

De saunabon kan in 1x worden besteed, of bij een resterend saldo gebruikt worden voor een volgend sauna bezoek (binnen de geldigheidstermijn van 1 jaar van de giftcard). Dit hoeft niet persé hetzelfde resort te zijn. Leuk om ook eens andere wellnessresorts te leren kennen!