Verras relaties, klanten en personeelsleden

De Wellness Giftcard is het meest ontspannen geschenk om zakelijk mee te verrassen. Of je nu op zoek bent naar een relatiegeschenk, een personeelsgeschenk of een kerstcadeau, met een Wellness Giftcard weet je zeker dat het bij iedereen in de smaak valt! 

Wellness Giftcard - vrije waardekaart

De Wellness Giftcard is verkrijgbaar in 2 varianten: een vaste waardekaart (Wellness Giftcard) en een vooraf samengesteld arrangement (Wellness Giftcard Special). Wil je liever dat de ontvanger een vrij besteedbaar bedrag tot zijn of haar beschikking heeft? Kies dan voor de Wellness Giftcard. 

Relatiegeschenk blok 300x300Wellness Giftcard:

✓ Leverbaar per post of direct per e-mail

✓ Kies jouw eigen cadeaubedrag, van € 10,- tot € 150,-

✓ Volledig naar eigen wens én in delen te besteden

✓ Keuze uit diverse themaverpakkingen 

Meer informatie 

 

 

 

 

Wellness Giftcard Specials - arrangementen

De Wellness Giftcard Special is nieuw in het assortiment. Vind je het leuker om iemand te verrassen met een heerlijk arrangement? Kies dan voor de Wellness Giftcard Special! 

Healthy BreakWellness Giftcard Special:

✓ Leverbaar per post of direct per e-mail

✓ Verkrijgbaar in 5 verschillende arrangementen

✓ Arrangement geldig voor 1 persoon

✓ Niet in delen te besteden

Meer informatie 

 

 
Landkaart blok 300x300Deelnemende resorts

Zowel de Wellness Giftcard als de Wellness Giftcard Special kan verzilverd worden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, SpaWeesp en Hezemeer (BE).

Niet alleen bevinden deze wellnessresorts zich op de mooiste plekjes in Nederland en België, ze bieden allen een zeer uitgebreid scala aan sauna-, beauty en wellnessfaciliteiten waardoor men zich met gemak een volledige dag kan vermaken. 

 

 

 

 

 

Wellness: ontspanning, rust en verbeterde gezondheid!

Laat jouw relaties of personeel genieten van een heerlijke dag ontspanning. Een Dagje Wellness is namelijk dé manier om even te ontsnappen aan alle hectiek en weer volledig op te laden. Dit kan zowel tijdens één van de vele badkledingdagen als een reguliere dag. Zo’n moment van ontspanning, ontlading en rust – dat gun je toch iedereen?! 

Een Dagje Wellness levert een positieve bijdrage aan de gezondheid. Met het cadeau geven van de Wellness Giftcard investeer je mee in de gezondheid van jouw relaties, medewerkers of klanten. Dat is pas een uniek cadeau! 

Neem voor meer informatie contact met ons op via  088-0064880 of zakelijk@wellnessgiftcard.nl.